Mons

Mag ik me even voorstellen?

Mons

Mijn naam is Hervé Mons, van beroep kaasrijper of zoals wij dat in Frankrijk noemen Affineur. Ons bedrijf is opgericht in 1964 door mijn vader Hubert Mons. Hij begon met het verkopen van Franse kazen op de markt in en rondom Roanne. Vandaar uit is ons bedrijf verder gegroeid tot wat het nu is; een kaasrijpingsbedrijf met verschillende rijpingsruimtes. Voor de diverse kazen zijn verschillende ruimtes die qua themperatuur en luchtvochtige worden afgestemd om de kazen mooi te laten “affineren”.

Wij exporteren inmiddels naar meer dan 20 landen en zijn zeer verheugd dat onze lekkere kaasspecialiteiten nu ook in de Nederlandse kaasspeciaalzaken worden verkocht. Onze kazen onderscheiden zich van de “massa” omdat elke kaas extra “vertroeteld” wordt en zo de maximale smaak wordt bereikt. Enkele voorbeelden daarvan zijn onze Brillat Savarin en onze Roquefort …. Je weet niet wat je proeft.

Mijn medewerkers in Frankrijk (wij spreken ook Engels) kunnen je prima helpen om een mooi assortiment samen te stellen. Maar je kunt natuurlijk ook contact op nemen met DE KAASFABRIEK zij zijn onze partner voor de logistieke afwikkeling en voor advies en verkoop ondersteuning.

Hervé Mons

Mons Fromager/Affineur
Les caves du Pré Normand
42370 Saint Haon le Châtel
Email : mons@mons-fromagerie.fr
T. +33 (0)4 77 64 40 79
F. +33 (0)4 77 64 44 18
Michael Mathier
Europe Export Business

Email : michael@mons-fromagerie.fr
T. +33 (0)6 76 57 85 08
De Kaasfabriek
Zegveldse Uitweg 5
3443 JE Woerden
Email : bestelling@dekaasfabriek.nl
T. 0348-820 399